Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Már 10-12 napja halott lehetett a szombaton Óbudán megtalált nő

A rendőrség egy 26 éves budapesti férfit, az áldozat barátját gyanúsítja annak a 18 éves, szintén fővárosi lánynak a meggyilkolásával, akinek a holttestét az óbudai Ladik utcában találták meg szombaton.

A BRFK szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, a feltételezett elkövető párkapcsolatban élt a lánnyal. A gyanúsítottat szeptember 24-én, tehát még az áldozat holttestének megtalálása előtt állították elő a rendőrök a XIII. kerületből, mivel igazoltatása közben hamis adatokat adott meg.

A férfiről személyazonosságának tisztázása után kiderült, a Tatabányai Járásbíróság lopás és magánlaksértés miatt körözi, ezért őt a Győr-Moson-Sopron megyei büntetés-végrehajtási intézetbe szállították. A gyanúsított innen került ismét a BRFK-ra, ahol kihallgatása a sajtótájékoztató idején is tartott.

Az már a rendőrségi szemle során kiderült, hogy a nőt bántalmazták, halálát idegenkezűség okozta. A BRFK ezért akkor halált okozó testi sértés miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben. Az áldozatot a helyszínen nem tudták azonosítani, nem voltak nála okmányok, később pedig kiderült,

már megtalálása előtt 10-12 nappal halott lehetett.

A rendőrség nem erősítette meg azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint az áldozat arcát valamilyen maró anyaggal torzították volna el. Az ügyet emberölés bűntettére módosították.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz