Belföld

Ököllel ütötte Puzsér Róbertet a kormánymédia díszcigánya

Gazdaság

Keményen megsarcolja a kormány az autósokat

Bűnügy

Halálra vert egy idős nőt egy fiatalkorú férfi Borsodban

Semjén: Mi templomokat építünk, egyből se lesz sem pláza, sem mecset

Semjén Zsolt
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes beszédet mond a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Magyarország és az Európai Unió történelmének legsikeresebb politikai konstrukciójának nevezte a Fidesz és a KDNP szövetségét Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a nagyobbik kormánypárt tisztújító kongresszusán vasárnap Budapesten.

Semjén Zsolt, aki a 75 éves, de az utóbbi években önállóan soha meg nem mérettetett KDNP és az összes szövetséges nevében köszöntötte a résztvevőket, hangsúlyozta: szövetségük értékszövetség.

Orbán Viktor miniszterelnök, a párt elnöke (j2) a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én. Jobbról Kubatov Gábor pártigazgató, alelnök, középen Balázs Péter színművész, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója.

Orbán Viktor miniszterelnök, a párt elnöke (j2) a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én. Jobbról Kubatov Gábor pártigazgató, alelnök, középen Balázs Péter színművész, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója.Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Arról is magyarázott: megvédtük a hazánkat, a keresztény civilizációnkat, ezzel az életformánkat és a népünket. Soha ennyi egyházi iskola, ennyi templom nem épült, újult meg, mint most. Mi templomokat építünk, nem bezárunk, egyből se lesz sem pláza, sem mecset – heccelte a hallgatóságát, hozzátéve: a mi szenvedélyünk Magyarország.

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke rendkívül sikeresnek ítélte azt az időszakot, amely az elmúlt kongresszus óta eltelt. Ma Szerbiában több mint száz év után nem hátrányt, hanem előnyt jelent magyarnak lenni – mesélte.

Ez is érdekelhet:
Megszólalt a rendőrség az Óbudán talált női holttestről

Kapcsolódó hírek

Meghalt egy motoros a 81-es főúton Magyaralmásnál

Balesetet szenvedett és súlyosan megsérült egy motoros rendőr Budapesten

Kövér László nem engedte, hogy a politizáló papokról kérdezzék Semjén Zsoltot a parlamentben

Kilép a KDNP az Európai Néppártból

Orbán Viktor: Pásztor István összebékítette a magyar és a szerb népet

Jachtot vásárolt a kalocsai KDNP-s polgármester 79 éves édesanyja

Benyújtották a törvényjavaslatot, betiltják a 18 év alattiaknak az energiaitalok eladását

KDNP-s mamlasz: a helyzet tarthatatlan, „törjük le a háborús benzinárakat”!

Orbán Viktor is beszédet mond Pásztor István temetésén