Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Közlekedés

Kényszerleszállást hajtott végre Ferihegyen egy utasszállító, 166 utassal a fedélzetén

Belföld

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Mészáros Lőrincék akkorát növekedtek egyetlen év alatt, mint még senki

Harta ViktorHarta Viktor

A Forbes legfrissebb összesítése szerint a Mészáros-família egyetlen év alatt akkora növekedést tudott felmutatni, mint még egyetlen családi vállalkozás sem, ráadásul soha nem állt ilyen értékes cég az első helyen, és arra sem volt példa, hogy az első és a második között ekkora különbség legyen.

A Mészáros csoport cégeinek – az Opus Global Nyrt., Talentis Group Zrt., Talentis Agro Zrt., Status Capital Zrt., Konzum Management Kft.., Fejér B.Á.L. Zrt., Búzakalász 66 Felcsút Kft. – együttes értékét

353,4 milliárd forintra becsülik.

Sajnos azonban nem a történelem legújabb zsenijét köszönthetjük Mészáros Lőrinc személyében, mert a csoport növekedésének szempontjából még mindig csak a felcsúti gázszerelő „politikai beágyazottsága”, azaz Orbán Viktorhoz fűződő „jó kapcsolata” a kulcs.

A Forbes megjegyzi, kapóra jött a Magyar Nemzeti Bank új kötvényprogramja is, amelynek révén újabb közpénzből finanszírozott eszközzel támogatják meg, hogy a tőzsdén jegyzett Opus Global Nyrt. vonzó alternatíva lehessen akár az intézményi befektetők számára is.

A lap listájának második helyére az MPF Holding fért fel, a Felcsuti Zsolt családjának érdekkörébe tartozó vállalkozásokat 159,1 milliárd forintra becsülik, harmadik helyre pedig Csányi Sándor és családjának érdekeltsége, a Bonafarm Csoport került 122,7 milliárd forintos becsült értékkel.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Friss fotókon Mészáros Lőrinc, aki idén is Spanyolországig utazott, hogy felcsúti futballistákat láthasson

Újra Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar, ennyivel nőtt a vagyona egy év alatt

Lehűlés érkezik a jövő héten, visszatérnek a hajnali fagyok

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Várkonyi Andrea után Mészáros Lőrinc is szót kért

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: higgadt, bölcs, elképesztő érzéke van a romantikához