Orbán Viktor levelet írt a nyugdíjasoknak

Orbán Viktor is ledobta a kampánybombát: a 444.hu cikke szerint a miniszterelnök levelet írt a nyugdíjasoknak, hogy az önkormányzati választás előtt külön is értesítse őket, hogy a magyar gazdaság jobban teljesít, és hogy szeptemberben viszi a postás a rezsiutalványt.

A levelet egy olvasó küldte a lapnak, melyben ez áll:

Tisztelt Nyugdíjas Honfitársam!

Azért írok Önnek, mert a magyar gazdaság 2019-ben is jobban teljesít, így újra minden nyugdíjast kedvezően érintő döntést hoztunk! Szeretném Önt arról tájékoztatni, hogy idén szeptemberben 9 ezer forint értékű rezsiutalványt juttatunk el minden nyugdíjashoz. A rezsiutalvány felhasználható gáz- és villanyszámlák kiegyenlítésére.

Magyarország kormánya 2010-ben vállalta a nyugdíjak értékének megőrzését, 2013-ban és 2014-ben csökkentettük a nyugdíjas háztartások rezsiköltségeit, és azóta is kitartunk a rezsicsökkentés mellett.

Egy nemzet vagyunk, ezért úgy gondoltuk, ha sikeres a gazdaság, akkor annak eredményeiből részesülnie kell az idősebb nemzedéknek is! Tisztelettel és megbecsüléssel gondolunk azokra, akiknek a munkája megalapozta a mai eredményeinket.

A nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a magyar kormányra.

Jó egészséget kívánva üdvözli:

Orbán Viktor
Magyarország miniszterelnöke

Ezek is érdekelhetnek