Államtitkárostul vitte ki a postás a rezsiutalványt Budapesten

Nehogy azt higgyék, a Gyúrcsányik küldi!

Egy postás rezsi-utalványt kézbesít egy XIII. kerületi nyugdíjasnak 2019. szeptember 1-jén.
Egy postás rezsi-utalványt kézbesít egy XIII. kerületi nyugdíjasnak 2019. szeptember 1-jén. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Fónagy Jánossal, a nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkárral kiegészülve vitte a postás a rezsiutalványokat XIII. kerületben, ráadásul vasárnap, amikor elvileg ritkán kézbesít bármit is a Magyar Posta.

Az MTI ingyenes fotóin csak a postás látszik, illetve a másik képen külön Fónagy, de a 444.hu-n megnézhető további képek szerint az államtitkár még le is pacsizott a szerencsés nyugdíjassal – biztos, ami biztos alapon, tudja, kitől jön a kampány-juttatás.

Fónagy János, a Miniszterelnöki Kormányiroda parlamenti államtitkára nyilatkozik a rezsiutalványok kézbesítéséről a XIII. kerületben 2019. szeptember 1-jén.

Fónagy János, a Miniszterelnöki Kormányiroda parlamenti államtitkára nyilatkozik a rezsiutalványok kézbesítéséről a XIII. kerületben 2019. szeptember 1-jén. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az önkormányzati választási hajrára időzített, 9000 forintnyi rezsiutalvány minden nyugdíjasnak jár, azokat szeptember 30-ig kézbesítik is, és 2020. március 31-ig használhatók fel.

Kapcsolódó hírek