Összegyűjtötte az aláírásokat Puzsér Róbert

Összegyűjtötte a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat Puzsér Róbert, az Állampolgárok a Centrumban Egyesület jelöltje.

Puzsér Róbert, aki reggel még az M1-ben hazugozta a közmédiát, pénteken, a Főpolgármesteri Hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, 6316 érvényes aláírást adnak le, de folytatják a gyűjtést addig, amíg a választási bizottság nyilvántartásba nem veszi őt jelöltként.

Szerinte ez az eredmény is bizonyítja, hogy a politikai centrum él és alternatívát fog nyújtani a választóknak az önkormányzati voksoláson a két „látszatalternatívával” szemben. Ezzel kapcsolatban kérdésre válaszolva azt mondta, mindkét kurzus annak köszönheti rossz minőségű kormányzását és politikáját, hogy

az elmúlt 30 évben folyamatosan azért szavaznak rájuk, mert ők a „kisebbik rossz”, vagy mert a választók „gyűlölik” a másik oldalon álló politikai pártokat.

Szintén kérdésre válaszolva azt mondta, tapasztalataik szerint leginkább 40 év alattiak írták alá az ajánlóíveiket, és büszkék arra, hogy nem a politika, hanem a generációk mentén hoznak létre törésvonalat és ennek mentén akarják „újrastrukturálni a lövészárkokat”.

Kapcsolódó hírek