Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Eltemették L.L. Junior kisfiát

Fehér hintón, fehér ló vitte a koporsóját.

Eltemették L.L. Junior kisfiát
Fotó: Blikk/Isza Ferenc

Százak érkeztek pénteken a Fiumei úti sírkertbe L.L. Junior hároméves kisfiának temetésére, aki a hétvégén vesztette életét Zuglóban egy tragikus balesetben.

A Blikk helyszíni riportja szerint a gyászoló apa és Dávidka édesanyja, Junior volt párja az elsők között érkeztek a roma hagyományok szerint megtartott temetésre, teljesen összetörve. Úgy tudni, a zenész és egykori kedvese a szertartás idejére félretették az ellenségeskedést, egymást vigasztalták.

A búcsúztatón több egyházi személy is beszélt, a Blikk szerint Száva László, Pajor Tamás és Németh Sándor is felszólalt, szavaik után Mága Zoltán hegedült.

A kisfiú koporsóját háromnegyed egykor tették fel a hófehér hintóra, melyet egy fehér ló húzott a sírhoz. L.L. Junior és volt párja gyermekük végső nyughelyétől már nem együtt távoztak, a temetőből is külön-külön kocsival hajtottak el.

A Blikk számos fotót közölt a szertartásról, melyen a Life.hu szerint mások mellett Zámbó Árpy, Fásy Ádám, a Gáspár család, Pintér Tibor és Emlilio is megjelent.