Halálra gázolták L.L. Junior kisfiát

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Gyermeket gázolt halálra szombat este egy autó Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél – közölte honlapján a rendőrség.

Azt írták, a gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

Baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Blikk információi szerint a tragédiában az ismert énekes, L.L. Junior kisfia hunyt el. A zenész a lapnak megerősítette a hírt. Úgy tudni, a gyermek az úttestre szaladt.

Junior második kisfia 2015 szeptemberében született, a kis Dávid szeptemberben ünnepelte volna a negyedik születésnapját.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Kapcsolódó hírek