Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Szabályok szigorítását kéri Orbán Viktortól a nemrég gyorshajtáson kapott L.L. Junior

Szabályok szigorítását kéri Orbán Viktortól a nemrég gyorshajtáson kapott L.L. Junior

„A hazáját szerető és az országát féltő büszke magyar roma hazafiként” fordult Orbán Viktorhoz L.L. Junior, a Fekete Vonat egykori alapítótagja.

A zenész Facebook-posztja szerint a magyarországi romák többsége sokszor indokolatlan általánosításokat kénytelen elszenvedni, és bizonyos politikai szereplők és vállalhatatlan ideológiákat vallók folyamatosan arra törekednek, hogy a magyar társadalom több mint 10%-át kitevő romákat kollektíven hibáztassák.

Junior két témakörben kéri Orbán Viktor segítségét (egyik sem az ő gyorshajtásos ügyéhez kapcsolódik). Az első a rendvédelemről szól:

„Szigorítsa a jogszabályokat, illetve követeljen meg szigorúbb eljárásrendet annak érdekében, hogy az élet kioltására alkalmas vágó-szúró eszközök ne kerülhessenek közterületekre, illetve a legszigorúbb szabályozás kísérje ezek bárhol is történő megjelenését.”

Junior a társadalom (főleg a 25 év alattiak) edukálását is szorgalmazná, illetve szükségesnek érzi a hazai rendőrök, polgárőrök szigorúbb, egyértelműbb fellépését, illetve alkalmassá tételét a közrend fenntartására.

L.L. Junior másik problémája az, hogy a közbeszédben még mindig használatos egy, a romákat degradáló és általánosító kifejezés:

„Kérem Önt, segítse elő, hogy a cigánybűnözés és a cigánybűnöző kifejezések kikerüljenek a politikai közbeszédből. Üdvözlöm, hogy a modern kori magyar államiság legfőbb helyszínén súlyos szankciók kísérik ezt ma már, ugyanakkor a Parlamenten kívül ma még számos helyen próbálják egyesek erre felépíteni a saját politikai agitációjukat, egyértelműen így készülve a közelgő önkormányzati választásokra”

– elemezte a helyzetet Orbán Viktornak címezve L.L. Junior, aki ellen nemrég rendőrségi eljárás indult, miután egy videóban saját magát buktatta le, ahogy 100 km/órás sebességgel száguldozott a Petőfi hídon.

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr részére Tisztelt Miniszterelnök Úr!A hazáját szerető és az…

Posted by L.L. Junior on Friday, September 8, 2023

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten