Nyilvános lesz L.L. Junior kisfiának temetése

Facebook-oldalán tudatta L.L. Junior, hogy szeptember 6-án, 12 órai kezdettel, a Fiumei úti sírkertben vesznek végső búcsút a hétvégén Zuglóban halálra gázolt kisfiától. A temetés nyilvános lesz.

„Dávidka már az Úr mellett van a mennyországban, ezért a család arra kér mindenkit, hogy az alkalomra fehér ruhában jöjjön elbúcsúzni tőle”

– írta a gyászoló apa.

Az Origo egyébként arról ír, L.L. Junior tegnap a sírkertből élő Facebook-videóban jelentkezett be és válaszolt volt párja nyílt levelére.

Az énekes szerint nem a sofőr hibázott, ő úgy tudja, mindössze 35 km/h sebességgel haladt szabályosan, amikor a gyerek kiszaladt az útra. Azonban véleménye szerint

mindenkit terhelni fog a felelősség, aki gyermeke mellett volt a balesetkor, majd hozzátette, hogy ez négy fő: az édesanya és annak barátnői.

A videót aztán letörölte a közösségi oldaláról, de később egy újabb videóval jelentkezett a zenész, amelyben elmondta, nem volt éppen a legjobb ötlet a temetőben élőzni és vádaskodni, ezért bocsánatot kért, és kéri volt párjától, próbálják meg békésen elrendezni az ügyet.

Kapcsolódó hírek