Megszólalt L.L. Junior apósa a kis Dávid tragédiájával kapcsolatban

Baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Szombaton este halálra gázolták Zuglóban az ismert énekes, L.L. Junior 3 éves kisfiát. Dávidka halála a rajongókat és a zenésztársakat is megrázta, sorra érkeznek az énekeshez a részvétnyilvánítások.

A családból először L.L. Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt színész adott interjút a tragédiával kapcsolatban. Körtvélyessy a Hiteles Hírek oldalnak azt mondta, Dávid az énekes előző kapcsolatából született, de saját unokájaként szerette a kisfiút.

„Mindannyian teljesen összeroppantunk, egész éjjel nem is tudtunk aludni. Ésszel felfoghatatlan, ami történt. A családdal közösen imádkoztunk, mert most csakis ez az, amit megtehetünk”

– nyilatkozta a Barátok Közt című sorozatból is ismert színészt.

L.L. Junior apósa azt is elmondta, még nem tudni, hogyan történt pontosan a baleset, de valószínűsíthető, hogy az autó sofőrje nem hibázott.

Ezek is érdekelhetnek