Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Visszaszóltak kollégái a zalaegerszegi kórház felmondott szívsebészének

Ahogy korábban megírtuk, húsz év után távozott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Szívsebészeti Osztályának éléről Alotti Nasri, mert júniusi szabadsága alatt meghalt egy olyan beteg az osztályán, aki szerinte indokolatlanul várt az életmentő műtétre. A főorvos személyi és tárgyi hiányosságokat is emlegetett.

A kórház vezetősége sérelmezte, hogy Nasri kiteregette a szennyest, közleményükben válaszul azt írták, az orvos levele rossz színben tünteti fel az intézményben folyó szakmai és igazgatási munkát. Azt is írták, a szakmai munka ezután is megfelelő színvonalon zajlik.

A távozó főorvos kollégái pedig a kórház Facebook-oldalán azt üzenték,

egy emberként elítélik az osztály belügyeinek bármilyen módon történő kiteregetését,

mert szerintük a szakmájuk olyan speciális miliő, amit külső szemlélő ilyen nyilatkozatokon keresztül nem láthat át, nem érthet meg.

„Rendkívül nagy megkönnyebbülés számunkra a változás, szakmai tervekkel felvértezve, hatalmas lelkesedéssel, és fegyelemmel várjuk a jövőt, melyet mi alakíthatunk, most már tényleg a betegek javára”

– írják, hozzátéve, nem szedik pontokba a korábbi vezető „alkalmatlanságát bizonyító emberi, szakmai, manuális, erkölcsi és etikai szempontokat”. Azt is vitatják, hogy volt főnökük visszautasította volna a hálapénzt.

A megosztott mosakodólevélre sorra érkeznek a dühös kommentek.

https://www.facebook.com/zmkorhaz/photos/a.156286064441662/2920659214670986/?type=3&theater