Kultúra

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Pesti Srácok: „Tolószékes embereket sem szeretnénk buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni”

Rákaptak az undorodásra a pártlapnál, már a tolószékesektől is kivannak.

RövidenRöviden
Pesti Srácok: „Tolószékes embereket sem szeretnénk buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni”
Fotó: humenonline.hu

Elég az érzékenyítésből, hagyjátok élni az embereket!” címmel szállt bele a Pesti Srácok propagandalap részéről ezúttal Vésey Kovács László a Coca-Cola legújabb, azonos nemű párokat is szerepeltető reklámkampányába.

Vésey dolgozatának pikantériáját az adja, hogy már nemcsak azt próbálja elhitetni, szerinte mennyire undorodik „az emberek elsöprő többsége” a melegektől, hanem párhuzamot vonva, mozgássérültekkel példálózik, mint valami hasonlóan alacsonyabb rendű, utálatos társadalmi csoport.

„Tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni (sőt, a francnak se hiányoznának a mozgólépcsőnyi és buszmegállónyi hirdetések), miközben nem gyűlöljük a mozgássérülteket, nem akarjuk bántani és kirekeszteni őket, sőt akadálymentesített feljárókat építünk nekik, ahol csak lehet”

– írja a felsőbbrendű kormánypropagandista, finoman jelezve, hogy közéjük is lövethetnének, de ők (!) inkább kegyesen felvonókat építenek nekik (!). Ezután a jobboldali újságírás még kitűnőbb morális fölényét megvillantva úgy folytatja:

„Arra tanítjuk a gyerekeinket, hogy sajnos vannak, akik ilyen helyzetbe kerültek, és segítünk nekik, ha rászorulnak, nem csúfoljuk ki, nem bántjuk őket. De nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak, és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel, hogy tolószékben élni ugyanolyan természetes, mint két lábon sétálni, és nem rosszabb, csak más. Ha pedig a tolószékesek elkezdenék eltördelni a gyerekeink hátgerincét, hogy ők is tolószékesként éljenek, attól a társadalom irgalmatlanul dühbe gurulna.”

Akinek ilyesmire van igénye, itt olvashatja teljes terjedelmében a szerző gusztustalankodását.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért

A fideszes mamelukok elkezdték parancsra siratni Varga Juditot, az ország jelenleg talán legrettenetesebben sorsú asszonyát

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter