Bonyhádon nemzeti színű szalaggal adtak át egy nyolc beállásos parkolót

„Örömteli eseménynek” aposztrofálva számolt be Bonyhád a hivatalos Facebook-oldalán egy parkolóátadásról, az eseményen a lakók mellett a helyi potentátok is büszkén feszítettek.

A nyolc beállásos, térköves parkoló 3,2 millió forintba került, a világ fősodratú médiájának élvonalába kívánkozó ceremónián a polgármester, a körzet önkormányzati képviselője és a kivitelező cég ügyvezetője is jelen volt.

„Önkormányzati finanszírozásból, a város cége látta el a feladatot, köszönöm a munkájukat, Önöknek pedig azt kívánom, hogy használják egészséggel”

– mondta a polgármester, bármit is jelentsen az egészség egy parkoló viszonylatában. A poszt szerint a lakók nevében Ilonka néni és Beáta köszönte meg az önkormányzat szerepvállalását, „elismerően nyilatkozva az elkészült beruházásról”.

A bonyhádi parkolóátadás minden bizonnyal erős versenytársa a sötétben lezavart kozárdi árokátadásnak, de Tállai András ravatalozó-átadóját is meg kell említeni, vagy a múlt héten azt az autópálya-csomópontot, ahol heten púposkodtak az átadószalagnál:

Kapcsolódó hírek