Bűnügy

Bizonyíték került elő arról, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Heten adtak át egy autópálya-csomópontot Mogyoródnál

Nagy az öröm, mert már csak 1400 milliárd forinttal szorulunk rá „a Brüsszelre”.

RövidenRöviden
Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője (j3), Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (j5), Juhász Zoltán, a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. (NIF) útfejlesztési igazgatóhelyettese (j4), Vécsey László, Gödöllő és térsége fideszes országgyűlési képviselője (j2) és Nagy Gábor Lajos a Penta Kft. ügyvezetője (j), valamint Csonka Tamás, a KM Építő Kft. ügyvezetője (b2), Dobróka Tamás, a munkálatokban generálkivitelezőként részt vevő HE-DO Kft. ügyvezetője (b3) átvágja a nemzeti színű szalagot a Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya-csomópont átadóünnepségén Mogyoródon, az M3 autópálya "Hungaroring" körforgalomnál 2019. július 24-én.
Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője (j3), Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (j5), Juhász Zoltán, a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. (NIF) útfejlesztési igazgatóhelyettese (j4), Vécsey László, Gödöllő és térsége fideszes országgyűlési képviselője (j2) és Nagy Gábor Lajos a Penta Kft. ügyvezetője (j), valamint Csonka Tamás, a KM Építő Kft. ügyvezetője (b2), Dobróka Tamás, a munkálatokban generálkivitelezőként részt vevő HE-DO Kft. ügyvezetője (b3) átvágja a nemzeti színű szalagot a Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya-csomópont átadóünnepségén Mogyoródon, az M3 autópálya "Hungaroring" körforgalomnál 2019. július 24-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szinte kiürült az ország szerdán délben, annyian álltak oda átvágni a fotózkodószalagot a Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya-csomópont átadóünnepségén.

A tülekedők közül Palkovics László innovációs-, technológiai- és hazudozóminiszter arról magyarázott, hogy a kormány által tervezett közúti beruházásokat keretbe foglaló Útprogram teljes költségvetése 3200 milliárd forint, amelyből a magyar gazdaság megerősödésének köszönhetően a nagyobb részt, 1800 milliárd forintot a költségvetés fedez és csak 1400 milliárd forint az, ami uniós forrás.

A kormány stratégiai célja, hogy 30 percen belül kényelmesen elérhető legyen egy négysávos útszakasz Magyarország bármely pontjáról – tette még hozzá.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Négy autó rohant egymásba az M3-ason

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke

Mindkét irányban baleset az M3-ason Hatvannál, több kilométeres a torlódás

Holttestet találtak egy autóban az M3-as autópálya egyik pihenőjénél

Hathetes babát élesztettek újra az M3-ason, mentőhelikopter is érkezett

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten