Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Heten adtak át egy autópálya-csomópontot Mogyoródnál

Nagy az öröm, mert már csak 1400 milliárd forinttal szorulunk rá „a Brüsszelre”.

Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője (j3), Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (j5), Juhász Zoltán, a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. (NIF) útfejlesztési igazgatóhelyettese (j4), Vécsey László, Gödöllő és térsége fideszes országgyűlési képviselője (j2) és Nagy Gábor Lajos a Penta Kft. ügyvezetője (j), valamint Csonka Tamás, a KM Építő Kft. ügyvezetője (b2), Dobróka Tamás, a munkálatokban generálkivitelezőként részt vevő HE-DO Kft. ügyvezetője (b3) átvágja a nemzeti színű szalagot a Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya-csomópont átadóünnepségén Mogyoródon, az M3 autópálya "Hungaroring" körforgalomnál 2019. július 24-én.
Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője (j3), Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (j5), Juhász Zoltán, a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. (NIF) útfejlesztési igazgatóhelyettese (j4), Vécsey László, Gödöllő és térsége fideszes országgyűlési képviselője (j2) és Nagy Gábor Lajos a Penta Kft. ügyvezetője (j), valamint Csonka Tamás, a KM Építő Kft. ügyvezetője (b2), Dobróka Tamás, a munkálatokban generálkivitelezőként részt vevő HE-DO Kft. ügyvezetője (b3) átvágja a nemzeti színű szalagot a Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya-csomópont átadóünnepségén Mogyoródon, az M3 autópálya "Hungaroring" körforgalomnál 2019. július 24-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szinte kiürült az ország szerdán délben, annyian álltak oda átvágni a fotózkodószalagot a Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya-csomópont átadóünnepségén.

A tülekedők közül Palkovics László innovációs-, technológiai- és hazudozóminiszter arról magyarázott, hogy a kormány által tervezett közúti beruházásokat keretbe foglaló Útprogram teljes költségvetése 3200 milliárd forint, amelyből a magyar gazdaság megerősödésének köszönhetően a nagyobb részt, 1800 milliárd forintot a költségvetés fedez és csak 1400 milliárd forint az, ami uniós forrás.

A kormány stratégiai célja, hogy 30 percen belül kényelmesen elérhető legyen egy négysávos útszakasz Magyarország bármely pontjáról – tette még hozzá.

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban