Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Berki Krisztián: nálam a hét az keddel kezdődik

Ismét az ATV-ben járt a volt focista, celeb Berki Krisztián, aki szintén beszállt a főpolgármesteri székért való küzdelembe, és nem érkezett üres kézzel.

Berki a műsorban – ahonnan most nem rohant ki – elmondta, van már programja, augusztus 13-án mutatja be kampánystratégiai okokból, részleteket azonban egyelőre nem árult el ezzel kapcsolatban.

A stúdióba „Berki Budapestért” pólókkal érkezett, melyek szavai szerint folyamatosan készülnek, ahogyan azok a fehér ingek is, amelyeket ő egyetlen használat után kidob.

Arról nem beszélt, hogy kik alkotják a kampánycsapatát, illetve mekkora stáb dolgozik a sikeréért. Elárulta viszont, hogy a kampányát, melynek költsége meghaladhatja a százmillió forintot, barátai, vállalkozók, partnerek finanszírozzák.

„Nem a pénz fontos, hanem a siker. Aki engem ismer, az tudja, amit elhatároztam, megcsináltam, egy menedzserszemléletű ember vagyok”

– magyarázta, és elárulta azt is, nála a hét kedden kezdődik, mert hétfőn az emberek szerinte nem végeznek érdemi munkát.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten