Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Belföld

Rendesen betojhattak: Orbán Viktor is beszédet mond a Békemeneten

Berki Krisztián: nálam a hét az keddel kezdődik

Ismét az ATV-ben járt a volt focista, celeb Berki Krisztián, aki szintén beszállt a főpolgármesteri székért való küzdelembe, és nem érkezett üres kézzel.

Berki a műsorban – ahonnan most nem rohant ki – elmondta, van már programja, augusztus 13-án mutatja be kampánystratégiai okokból, részleteket azonban egyelőre nem árult el ezzel kapcsolatban.

A stúdióba „Berki Budapestért” pólókkal érkezett, melyek szavai szerint folyamatosan készülnek, ahogyan azok a fehér ingek is, amelyeket ő egyetlen használat után kidob.

Arról nem beszélt, hogy kik alkotják a kampánycsapatát, illetve mekkora stáb dolgozik a sikeréért. Elárulta viszont, hogy a kampányát, melynek költsége meghaladhatja a százmillió forintot, barátai, vállalkozók, partnerek finanszírozzák.

„Nem a pénz fontos, hanem a siker. Aki engem ismer, az tudja, amit elhatároztam, megcsináltam, egy menedzserszemléletű ember vagyok”

– magyarázta, és elárulta azt is, nála a hét kedden kezdődik, mert hétfőn az emberek szerinte nem végeznek érdemi munkát.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!