Kokaint találtak Berki Krisztián lakásán, elfogták a dílerét

Kokaint találtak Berki Krisztián lakásán, elfogták a dílerét
Fotó: Facebook/Berki Krisztián

Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot Berki Krisztiánnak, akit múlt péntek reggel találtak holtan a budapesti, IX. kerületi otthonában.

A 24.hu cikke emlékeztet, mivel kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásán, ezért a BRFK a halálesettel kapcsolatos közigazgatási eljárás mellett büntetőeljárást is indított az ügyben.

A lap értesülései szerint kokaint és marihuánát találtak a rendőrök Berki otthonában.

Kérdésre válaszolva a BRFK azt közölte, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt, majd a Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit a kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását.

Hozzátették, a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és – vagyonbiztosítás keretében – két, nagy értékű személyautót foglaltak le.

A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók – olvasható a 24.hu cikkében.

Kapcsolódó hírek