Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

100 ezer aktivista segíti a Fidesz őszi választási kampányát

Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke sajtótájékoztatót tart az önkormányzati választásokról a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. július 30-án.
Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke sajtótájékoztatót tart az önkormányzati választásokról a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. július 30-án. Fotó: MTI/Mónus Márton

100 ezer aktivista segíti a Fidesz kampányát augusztus 23-tól, melyet Orbán Viktor országjárásával fejelnek meg – többek között erről is beszélt Kósa Lajos önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök kedden Budapesten.

Kósa elmondta, 25 nap múlva indul az aláírásgyűjtés, a jelöltállítás a finiséhez érkezett. Arra számít, hogy mintegy 1200 polgármesterjelöltjük lesz, az ország négyötödében, 7,6 millióan választhatnak Fidesz-KDNP-s, vagy a kormánypártok által támogatott jelöltet.

A Fidesz-KDNP saját polgármesterjelöltet 783 helyen indít, és 370 esetben nem ők a jelölők, de támogatják az indulót. Ez 1153 települést jelent – közölte.

Hozzátette: Magyarországon 169, a tízezer lakosnál nagyobb lélekszámú település, mindenhol lesz jelöltjük, 146 a kormánypárté, 12 a támogatott, és 11 helyen még folynak az egyeztetések.

5-10 ezer fő közötti település 134 van, ebből 89 helyen lesz kormánypárti jelölt, 13 helyen támogatják a jelöltet, 32 település van, ahol nem lesz jelölt, hanem más konstrukciókban gondolkodnak.

Győzike elfoglalta Brüsszelt, az Európai Parlamentből jelentkezett be Orbán Viktor talpnyalója

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint jogos kirúgni valakit a véleményéért

A Pedofidesz új kommunikációs igazgatója szerint „erős közösségként” készülnek a közelgő választásra

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt