Rejtett kamerával kukkolták a vendégeket egy boglári apartmanház zuhanyzójában

Két fiatal lány tett bejelentést a rendőrségen, miután két, lyukba szerelt kamerát találtak abban a balatonboglári apartman zuhanyzójában, ahol a Balaton Sound fáradalmait akarták kipihenni – írta meg az Index.hu.

A lap úgy tudja, a hat lakásból álló apartmanház főző- és fürdőfülkéi között kialakított rejtett folyosóról, a gipszkarton falba fúrt lyukakon keresztül kukkolták a lakókat három milliméter átmérőjű, száloptikás kamerával.

A lyukakról fotót is mutatott az Index:

Két 20 év körüli lány akart felfrissülni az apartmanjuk zuhanyzójában, amikor gyanús lyukakra lettek figyelmesek.

Posted by Index.hu on Thursday, July 4, 2019

Az apartmanház tulajdonosa a nyaralók szerint mindent beismert, felesége viszont állítólag a rejtett folyosóról és a falba rögzített kamerákról sem tudott, és tagadta, hogy lyukak lennének fúrva az apartmanházban.

A helyszínre érkező rendőrök viszont másképp látták a helyzetet. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az egyenruhások a ház szervízfolyosóján elfogtak egy 51 éves férfit, akit előállítottak a Fonyódi Rendőrkapitányságra tiltott adatszerzés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a házkutatás alkalmával több helyen rejtett kameráknak kialakított üregeket találtak, számítástechnikai eszközöket, adathordozókat és mobiltelefonokat foglaltak le.

Kapcsolódó hírek