Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Bulvár

Hadházy: Orbán Ráhel 13 millió forintos karórát és 1 milliós szoknyát viselt

Vádat emeltek a hatéves szekszárdi kislány gyilkosa ellen

Vádat emeltek a hatéves szekszárdi kislány gyilkosa ellen

Vádat emelt a Tolna Megyei Főügyészség az ellen a férfi ellen, aki bántalmazta, majd megölte hat és fél éves unokatestvérét márciusban Szekszárdon.

Az ügyészség közleményében azt írta, az elkövetéskor 19 éves férfi és hat és fél éves unokatestvére, Leonetta a közös udvarú ingatlanban lakott. A férfi március 8-án délután egy ígérettel elhívta magával a kislányt a közeli patak melletti töltéshez, ahol – szexuális indíttatásból – bántalmazni kezdte.

A kislány több helyen megsérült, a vádlott egy térkővel többször a fejét is megütötte. A férfi ezután a még lélegző gyereket a patakba húzta, majd hazament. A kiskorú a bántalmazás következtében meghalt.

Az ügyészség ismertetése szerint a vádlott személyiségzavarban szenved, de a vádbeli cselekményt beszámítható állapotban követte el. Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ellen

aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat.

Indítványozta továbbá, hogy kegyeleti és erkölcsi okból a nyilvánosságot zárják ki a tárgyalás egészéről.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!