Sport

Lopnak ma is: 76 fős lelátót kap 172 millió forintért egy megye II-es csapat

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Már kilenc holttestet találtak meg

A hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó kiemelésének munkálatait segítő dél-koreai mentőcsapat tagjai a Margit hídnál kiépített pontonon 2019. június 3-án.
A hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó kiemelésének munkálatait segítő dél-koreai mentőcsapat tagjai a Margit hídnál kiépített pontonon 2019. június 3-án.

A múlt hét szerdai dunai hajóbaleset áldozatai közül már kilencnek a holtteste került elő. A rendőrség a honlapján hétfő este azt írta, azonosították a Duna Bács-Kiskun megyei szakaszán, Budapesttől 100 kilométerre, Hartánál hétfőn délelőtt megtalált férfiholttestet.

A hajóbaleset nyolcadikként megtalált halálos áldozatáról ugyanakkor nem közölték, hogy magyar vagy dél-koreai-e.

Az elsüllyedt hajó közelében hétfő délután kilencedikként megtalált holttest azonosítása még tart, a többieket nagy erőkkel keresik mind a roncsban, mind a Duna teljes szakaszán.

Gyászolók hétfő este koreai népdalénekléssel tartottak megemlékezést a Margit hídon, a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében.

Nyilvánítsuk ki közösen a magunk módján részvétünket a szerdai hajóbaleset dél-koreai és magyar áldozatainak, hozzátartozóiknak! Énekeljük el közösen a koreaiak nemzeti jelképének számító dalt a Margit hídon, a parlament felé néző oldalon, vagy mindkét járdán.

– írta a szervező Csíkszerda kórus a Facebookon.

Az Arirang című koreai népdalt éneklik megemlékezők a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében a Margit hídon 2019. június 3-án.

Az Arirang című koreai népdalt éneklik megemlékezők a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében a Margit hídon 2019. június 3-án.Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Megemlékezők a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében a Margit hídnál 2019. június 3-án.

Megemlékezők a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében a Margit hídnál 2019. június 3-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!