Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

A DK szerint háromszor annyi mandátumot szerezhetnek vasárnap, mint amennyit korábban jósoltak nekik

Dobrev Klára szerint ezeket a Fidesztől veszik majd el.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti listavezetője (k), valamint Molnár Csaba (b) és Rónai Sándor képviselőjelöltek a párt kampányzáró rendezvényén a budapesti Széchenyi téren 2019. május 24-én.
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti listavezetője (k), valamint Molnár Csaba (b) és Rónai Sándor képviselőjelöltek a párt kampányzáró rendezvényén a budapesti Széchenyi téren 2019. május 24-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Fő ellenfelünk a Fidesz, a nagyobbik kormánypártot kell legyőzni, attól kell mandátumokat elvenni – jelentette ki a Demokratikus Koalíció európai parlamenti választási listájának vezetője szombaton Budapesten, az ellenzéki párt kampányát lezáró sajtótájékoztatóján.

Dobrev Klára úgy értékelt, hogy komoly sikereket értek el. A felmérések szerint legfontosabb programpontjukat, az európai egyesült államok megvalósítását már az ellenzéki szavazók több mint 72 százaléka támogatja – mondta.

A kampány előtt még csupán egyetlen mandátumot jósoltak a DK-nak, egy friss kutatás szerint azonban ennek az ellenzéki pártnak van a legnagyobb esélye arra, hogy hármat is szerezzen

– hangoztatta Dobrev Klára, aki szerint a Fidesztől „fognak elvenni” EP-képviselői helyet, ezért arra biztatta a szavazókat.

A DK listavezetője szerint „pontosan lehet látni, hogy Orbán Viktor Európában egy vesztes”, aki vasárnap is vereséget szenved, mert szövetségesei elhanyagolható kisebbségbe kerülnek majd az EP-ben. A kérdés, hogy a magyarok hozzákötik-e a sorsukat a miniszterelnökéhez, vagy elvágják magukat tőle – hangoztatta.

Dobrev Klára közölte, hogy több mint 380 települést jártak be a DK politikusai a kampány során. Külön méltatta a DK online tevékenységét. Azt mondta, tudatosan arra helyezték a hangsúlyt, mert szavai szerint egy ellenzéki pártnak kevés lehetősége nyílik a kampányolásra.

Magyar Péter ismét beleszállt Gyurcsányban és Orbánba

A DK pert indított a K. Endrének adott kegyelem hátterének megismeréséért

Balog már akkor a pedofilsegítő érdekében kavart, amikor még tanácsadó sem volt – a DK válaszokat követel

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből