Szlovákiából is buszoztattak a diákokat a Puskás Akadémia meccseire

Komoly nyereményeket ígérő versenyt kellett szervezni, hogy végre valakik szurkoljanak Orbán hobbicsapatának.

Szlovákiából is buszoztattak a diákokat a Puskás Akadémia meccseire
Fotó: pfla.hu

Közel 2800 diákot buszoztattak a Puskás Akadémia hazai mérkőzéseire a 2018/19-es szezonban – ezzel maga a felcsúti klub dicsekedett el a honlapján.

Mint írták, a résztvevő intézmények tanulói ingyenesen nézhették meg a bajnoki mérkőzéseket Orbán Viktor falujában, ezzel egyidejűleg versenyeztették is őket:

a legnagyobb létszámban megjelenő iskoláscsoportok „értékes nyereményekkel” gazdagodhattak, de különdíjjal jutalmazták a leghangosabb szurkolói csoportot, valamint a leglelkesebb szervező tanárt is.

Ezek alapján a szezon élmunkása a kéméndi Petőfi Sándor Alapiskola lett, akik a legnagyobb létszámmal, 736 fővel képviseltették magukat, a második a szigetvári focisuli lett, a harmadik legtöbb diákot pedig a közeli Vál általános iskolája terelte a Puskás lelátóira.

A klub beszámolója szerint a szlovákiai Kéméndről érkezők egyben a leghangosabb szurkolói csoportnak járó díjat is megkapták, a tanárok közül pedig a nagykovácsi iskola pedagógusa, Csipler Kinga lett a befutó – ő nem tudni, mit nyert, de sanszos, hogy ilyen lelkesedéssel hallunk még róla.

Kapcsolódó hírek