Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Lázadoznak a német szurkolók, nem akarnak edzőmeccset Orbán focicsapatával

Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Aréna első hivatalos mérkőzése után 2014. április 21-én.
Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Aréna első hivatalos mérkőzése után 2014. április 21-én. Fotó: MTI/Beliczay László

A Bundesliga 2-ben szereplő Fortuna Düsseldorffal játszana hétfőn edzőmeccset Orbán Viktor falujának csapata, a felcsúti Puskás Akadémia.

A bajnokság legutóbbi szezonjában negyedik helyen végzett magyar csapat érkezése azonban a német szurkolókban erős visszatetszést keltett – szúrta ki a 444.hu egy helyi portál híradásában. Az ultrák odáig mentek, hogy levelet írtak a klubvezetésnek, melyben azt követelik, ne játsszák le a mérkőzést.

Azt írták, „legyen bennük annyi gerinc, hogy lemondják a mérkőzést az Orbán-csapat ellen, amely minden szinten ellentmond a Fortuna Düsseldorf által képviselt értékeknek”. A német szurkolók szerint ugyanis az Orbán Viktor által alapított klub

„egy autokrata, antidemokratikus és intoleráns világnézetet szimbolizál. Ez a klub nem más, mint a korrupció terméke.”

A Puskás Akadémia FC egyelőre nem reagált a német szurkolók kifogásaira.

Kapcsolódó friss hírek