KDNP: aki szavaz, legyen tisztában vele, hogy a teljes ellenzék bevándorláspárti!

Aki vasárnap szavaz, legyen tisztában vele, hogy a teljes ellenzék bevándorláspárti

– igazította el a választókat Nacsa Lőrinc, a KDNP nevű akármi frakciószóvivője kedden Budapesten újságírók előtt.

Ahogy hónapok óta szinte minden kormánypárti megszólaló, Nacsa Lőrinc is sorsdöntőnek nevezte a vasárnapi EP-választást, és elmesélte, hogy szerinte az ellenzék minden egyes bevándorláspárti javaslatot megszavaz és megszavazott az EP-ben. Ők eddig sem a magyar embereket, hanem a brüsszeli érdekeket képviselték az EP-ben – magyarázta.

A Gyurcsány-párti Molnár Csaba és Niedermüller Péter, a szocialista Ujhelyi István és Szanyi Tibor, a párbeszédes Jávor Benedek, valamint az LMP által delegált Meszerics Tamás mindent megszavaztak, ami arra irányult, hogy még több migránst hozzanak be Európába – fakadt ki a KDNP-s –, sorolva a kötelező migránskvótát, migránsvízumot, a Soros-szervezetek pénzügyi támogatásának növelését, a migránsok családegyesítésének növelését, a gazdasági bevándorlás legalizálását és a bevándorlást elutasító országok megbüntetését is.

A Nacsa-jósda szerint biztosak lehetünk benne, ha sor kerül rá, akkor meg fogják szavazni, hogy elvegyék a határvédelem és a menekültügyi eljárások jogát a tagállamoktól és megszavaznák a migránsok állandó betelepítési programjának a beindítását is.

Kapcsolódó hírek