Baleset

Nagy baleset a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton, teljes útlezárás

Külföld

Merénylet Robert Fico ellen: megszólalt Orbán Viktor

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Gulyás Gergely: tegyék a szívükre a kezüket a kormánypárttal nem szimpatizálók

A szokásos, bevándorlástól rettegő leckét mondta fel Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Gulyás szerint nagyon félelmetes és ijesztő, hogy az ellenzéki pártok – beleértve az összes baloldali pártot – Timmermans látogatásával kapcsolatban egyértelművé teszik: ők a bevándorláspárti Európa mögött állnak.

Gulyás úgy tudja,

ha a kormánypártokkal nem szimpatizáló szavazók a szívükre teszik a kezüket,

akkor egyértelműen el kell ismerjék: csakis a jobbközép polgári kormánynak köszönhető, hogy Magyarország az első pillanattól szembeszállt a bevándorlással.

Az európai politikában senki nem képviseli hitelesebben, hogy a bevándorlást meg kell állítani, mint a magyar kormány és miniszterelnök – magyarázta Gulyás, aki szerint a magyarok az EP-ben csak a kormánypártokra számíthattak, amikor a bevándorlással szembe kellett szállni.

„Minden olyan esetben, amikor Brüsszel támadott minket, csakis kizárólag a kormánypárti képviselőkre számíthattunk, a többi, a balliberális képviselők, és Morvai Krisztina kivételével a jobbikos képviselők is Brüsszelt képviselték” – mesélte.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!