Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Baleset

Nagy baleset a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton, teljes útlezárás

Bulvár

Hadházy: Orbán Ráhel 13 millió forintos karórát és 1 milliós szoknyát viselt

Magyarul köszöntötte közönségét a Lehel téri piacon kampányoló Frans Timmermans

Budapesten kampányolt szombat délelőtt Frans Timmermans, az európai szociáldemokraták csúcsjelöltje. A holland politikus az MSZP meghívására érkezett Magyarországra.

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője terelte kollégáját a Lehel téri piacon felállított kitelepülő pulthoz, ahol Timmermans magyarul köszöntötte az ott lévőket:

Jó napot kívánok!

– kiáltotta, majd elmondta kampánybeszédét.

Frans Timmermans, az Európai Szocialisták csúcsjelöltje Budapesten!Élőben jelentkezünk a Lehel piacról.Ossza meg Ön is a videót!#addtovább #ElsőLista

Posted by Ujhelyi István dr. on Saturday, May 18, 2019

Timmermans az Europe Congress Centerben hivatalos kampányrendezvényen is beszélt, a többi között a milliós európrofitot termelő vállalatok megadóztatását, minimális társasági adó, uniós minimálbér bevezetését ígérte.

Azt is hangoztatta, hogy

Orbán Viktor ki akarja vinni Magyarországot Európa szívéből,

és ha folytatódik politikája, akkor ez nemcsak mentálisan és politikailag fog bekövetkezni, hanem gazdasági és szociális szempontból is.

Mi ezt nem fogjuk megengedni – mondta Timmermans, és azt ígérte, fel fognak lépni, hogyha Orbán továbbra is megsérti a jogállami értékeket, korlátozza a médiát, ha folytatja azt, hogy mások rovására gazdagítja a sajátjait.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!