Brutális gyilkosság Hajdúhadházon: saját otthonában vert agyon egy idős férfit négy tizenéves

Brutális gyilkosság Hajdúhadházon: saját otthonában vert agyon egy idős férfit négy tizenéves
Fotó: police.hu

Még május 13-án 22 körül érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy két maszkos alak egy hajdúhadházi ingatlanban leütött egy 66 éves férfit, majd a feleségét megfenyegették, és

6000 forintot, valamint némi édességet zsákmányolva elmenekültek.

A police.hu azt írja, a rendőrök a helyszínről azonnal mentőt hívtak az idős férfihez, aki azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy később a szakszerű kórházi ellátás ellenére életét vesztette.

N3581183

Fotó: police.hu

A nyomozók az elkövetők felkutatására hajtóvadászatot indítottak, ami pár nap alatt eredményre is vezetett: május 16-án helyi fiatalokat, valamint további két társukat állítottak elő.

A 15, 16, valamint 17 éves fiúkat gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság május 19-én el is rendelt.

A nyomozás adatai szerint az idős férfi a kutyájuk ugatására ment ki a kertjükbe, ezután támadták meg a fiatalok, akik aztán bementek a házba, ahol a sértett feleségét megfenyegették és készpénzt kezdtek keresni.

A hajdú-bihari rendőrök emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást a négy fiatalkorúval szemben.

Kapcsolódó hírek