Kisiklott egy tehervonat Hajdúhadház és Újfehértó között

Jelentős késésekre kell számítani a záhonyi fővonalon.

Kisiklott egy tehervonat Hajdúhadház és Újfehértó között
Fotók: Facebook/Mávinform

Kisiklott egy tehervonat több kocsija Hajdúhadház és Újfehértó között vasárnap délelőtt, a műszaki mentés miatt ezen a szakaszon szünetel a vonatforgalom – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján.

Helyszíni információk szerint egy Záhony felől Debrecen irányába tartó, vasércet szállító szerelvény kilenc kocsija siklott ki. A balesetben az első információk szerint senki sem sérült meg.

⚠️ Vasárnap délelőtt kisiklott egy tehervonat több kocsija Hajdúhadház és Újfehértó között. A műszaki mentés, miatt ezen…

Posted by MÁVINFORM on Sunday, May 7, 2023

A személyvonatok helyett Hajdúhadház és Újfehértó, az InterCityk helyett Debrecen és Nyíregyháza között kell pótlóbuszra átszállni, a záhonyi fővonalon egy-két órás késésekre kell számítani.

Közölték azt is, hogy a Volánbusz járatain a Debrecen-Hajdúhadház-Téglás szakaszon érvényesek a vasúti jegyek és bérletek. A Budapest-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza-Debrecen-Szolnok-Budapest útvonalon közlekedő minden vonat felármentesen vehető igénybe. A szerelvényfordulók miatt a záhonyi fővonalon vonatkimaradásokra is számítani kell, az InterCity vonatok helyett esetenként más szerelvények közlekednek.

Ezek is érdekelhetnek