Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Kiakadt a Fidesz Botka László 10 ezer forintos ajándékán

A szegedi Fidesz alelnöke, valamint Bartha László, volt fideszes szegedi polgármester is beleszállt Botka Lászlóba, miután Szeged szocialista polgármestere a múlt héten bejelentette, hogy 10 ezer forintos támogatást ad a nyugdíjasoknak és az iskolásoknak a helyi önkormányzat.

Az önkormányzati választás előtt néhány hónappal bejelentett jótékonykodásra Botka szerint azért van lehetőség, mert Szeged jobban teljesít.

Botka akciójára válaszul felhördült a kormánypárti szekció.

“A Fidesz határozottan elutasítja és ellenzi, hogy Botka László a lakossággal fizettesse meg saját lustaságát, gyávaságát és azt, hogy lélegeztetőgépre kapcsolta Szegedet” – mondta Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke Szegedma.hu szerint.

A Tisza Koalíció polgármester-jelöltje, Bartha László volt polgármester is megszólalt, ő egyenesen júdáspénznek nevezte a felajánlást a Facebookon.

Úgy gondolja, hogy egy közepes mértékű hétvégi bevásárlás áráért újra tömegesen Önre voksolnak majd? Ennyit ér Önnek egy szavazat? Tízezer forintot? Mit gondol a szegedi polgárokról, Polgármester Úr? Ennyire ostobának és olcsónak tartja az embereket? Azt hiszi, tízezer forintért cserébe hajlandóak leszünk szemet hunyni az Ön tizenhét esztendeje tartó semmittevése, látszatpolitizálása felett? Nem leszünk hajlandóak. Júdáspénzre nincs szükségünk. Nekünk háló kell, nem pedig egy pimasz módon odavetett haldarabka

– fakadt ki Bartha, akiről nem rémlik, hogy a Fidesz utalványosztásait is ilyen hevesen ostorozta volna. A hvg.hu szerint a volt polgármester úgy látja, a magas parkolási és tömegközlekedési díjak, de a vállalkozókat sújtó adók mérséklésével, több pénz maradhatna a szegedi családok zsebében, mint amennyit egyszeri juttatásként kaphatnak.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz