Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bocsánatot kért a Pesti Srácok propagandistája Nagy Blankától

Bocsánatot kért a Pesti Srácok propagandistája Nagy Blankától
Fotó: Facebook/Pilhál Tamás

A Pesti Srácok oldalán kért elnézést Nagy Blankától Pilhál Tamás szerdán azért az ordenáré fehérneműs posztért, amellyel a hétvégén szállt bele a diáklányba.

A fideszes termék munkatársát saját bevallása szerint Nagy Blanka neki címzett, emberi hangvételű nyílt levele késztette bocsánatkérésre, pedig még fogadást is kötött, hogy ilyen nem lesz.

„Felnőtt közszereplő vagy, politikuspalánta, aki a meggondolatlan trágárságaival, túlzott agresszivitásával maga megy a pofonok elé. De azért olyat is kaptál, amit nem kellett volna. Tőlem is”

– írta Pilhál, majd úgy magyarázta:

„Kerülgethetem a forró kását, de minek. Oda akarok kilyukadni, hogy hiába öltözöl és ülsz ügyetlenül (majd megtanulsz), hiába mondasz döbbenetes szamárságokat, hiába irtózom mindazoktól, akik téged most beraktak a politikai inkubátorba – sajnálom, hogy kitettem azt a fotót és hozzá azt a szöveget… Töröltem. Egy rossz vicc volt. Bocsánatot kérek!”

A teljes szöveget itt olvashatod, tanulságos a levél alatti hozzászólás rész is, melyben tovább mocskolják a lányt a bocsánatkérésen felháborodott kormánypárti kommentelők – nagyjából ugyanazok, akik máskor a „migráns hordáktól” szokták félteni a magyar nőket hasonló vehemenciával.