Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Vajna Tímea először szólalt meg férje halála óta

Rövid interjút adott a Best magazinnak Vajna Tímea, melyben arról beszél, hogy férje halála után eltűntek a korábbi barátok, akik velük szerették tölteni idejüket, és az Instagramon is pozitív kommentek helyett már inkább csak gúnyos hozzászólásokat kap.

A még mindig a 2000 négyzetméteres budai ingatlanban lakó özvegy a 24.hu szemléje szerint

sokszor hajnali háromig is fent van, mivel minden rá szakadt, és rengeteg elintéznivalója van, míg zajlik a hagyatéki tárgyalás.

Vajna Tímea, akiről nemrég derült ki, hogy a Vajna-birodalmat összefogó cégnél havi négymillióért lett társügyvezető, azt is mondta, jobban ki kell még ismernie magát az üzleti világban, mert

„néha kidől egy-egy csontváz a szekrényből, előkerül egy újabb offshore cég”.

A cikk szerint az özvegy arról is beszélt: az USA-ban képzeli el a jövőjét, építgeti filmes karrierjét, szerepelt a Wonder Woman második részében, és az új Terminator-filben is lehet majd látni.

Nem elhanyagolható momentum, hogy később Vajna Tímea az Instagram oldalára azt posztolta:

A mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a Best magazinnak és egyik újságnak sem, a cikkben nekem tulajdonított mondatokat nem állítottam. Elkeserítő, hogy ez a magazin is beállt az álhíreket terjesztő újságok/portálok sorába, hogy minél több példányt eladjon.