Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Bűnügy

Halálra vertek egy 17 éves fiút Szabolcsban

Csányi Sándor elmondta, miből fizeti Orbán a luxusrepülőzéseit

Interjút adott az RTL Klub híradójának Csányi Sándor OTP-vezér, aki előzőleg a cége közgyűlésén egy felvetésre azt mondta, Magyarországon ekkora bankból, mint az övé, „egy elég lenne, bőven”. A téma annak kapcsán jött elő, hogy kormányzati körökből régóta terjednek olyan pletykák, miszerint az OTP ellensúlyozására a kormány egy másik gigabankot is összehozna, „Mészáros Lőrinc” neve alatt.

Mészárossal kapcsolatban egyébként Csányi az RTL Klubnak azt mondta, nem érdekli, hogy a felcsúti már gazdagabb nála, nem számolgatja a vagyonát.

Az OTP elnök-vezérigazgatója arról is beszélt, hogy nem számít a 2008-ashoz hasonló gazdasági válságra, de várható lassulás a következő években.

Az MLSZ elnökeként is dolgozó bankvezér arra a kérdésre, hogy tavaly nyáron a moszkvai vb-döntőre közösen utazott-e a bank magángépén Orbán Viktorral, és ha igen, ki fizette a vagyonnyilatkozata alapján szinte nyomorgó miniszterelnök utazást, Csányi azt felelte:

Orbán sosem vendégként utazik a gépén.

„Orbán Viktor utazásait, beleértve a szállását, mindent, amikor úgy alakult… bár nem tudnám megerősíteni, hogy velünk utazott… de amikor úgy alakult mégis, mindig személyen fizette ki, tehát soha nem utazott vendégként”

– magyarázta Csányi.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!