Bulvár

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Belföld

Ismét megszólalt Magyar Péter: a nemzetbiztonsági bizottság elnökével egyeztetett

Belföld

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Forbes: Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

Harta ViktorHarta Viktor
Forbes: Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

Letaszította a trónról Csányi Sándort Mészáros Lőrinc, ráadásul úgy, hogy öt éve még fent sem volt a Forbes Magyarország listáján.

A lap ötödik éve készíti el legtehetősebbjeinek névsorát, a rangsor csúcsára idén Orbán Viktor közeli barátja, a rendkívül sikeres gázszerelő, Mészáros Lőrinc került.

Ez azért is érdekes, mert Mészáros Lőrinc öt éve még fent sem volt a listán, most pedig maga mögé utasította az elmúlt három évben első helyezett OTP-tulaj Csányi Sándort.

Mészáros vagyonát a Forbes

381,3 milliárd forintra teszi.

A cikk szerint a médiabizniszt is megízlelő Mészáros vagyongyarapodásának elsődleges forrása a tőzsde volt. Egyrészt jól mentek a részvényei, másrészt idén februárban Mészáros nagy termelő- és építőipari cégeinek jelentős tulajdonrészeit apportálták a szintén Mészáros többségi tulajdonába tartozó Opus Global tőzsdei befektetési holdingcégbe. A cikk szerint az ezekért járó vételárat Mészáros Opus-részvényekben kapta meg, ami jelenleg igencsak jól megy.

Szépen csillog az ezüst is

Mészáros Lőrinctől mintegy 65 milliárd forinttal lemaradva, 317,2 milliárd forintos vagyonnal következik Csányi Sándor a lista második helyén. A lap megjegyzi,

Csányi vagyona a második helyezés dacára gyarapodott idén, és ő évtizedek óta szisztematikusan építkezik, nem pedig néhány év alatt szaladt csillagászatira a vagyona, mint ahogy az Mészáros Lőrincnél megfigyelhető.

A lista harmadik helyére 244,7 milliárd forintos vagyonnal Gattyán György, a Livejasmin.com webkamerás felnőtt-oldal létrehozója, a Docler cégcsoport tulajdonosa került.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Várkonyi Andrea után Mészáros Lőrinc is szót kért

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: higgadt, bölcs, elképesztő érzéke van a romantikához

Karácsony Gergely: „Putyin egyik legfontosabb tanítványa” Budapestet fojtogatja

Újra Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar, ennyivel nőtt a vagyona egy év alatt

Friss fotókon Mészáros Lőrinc, aki idén is Spanyolországig utazott, hogy felcsúti futballistákat láthasson

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos