Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

A Fidesz személyesen is felkeresi a borsodiakat, hogy elmondja nekik, megvédi őket a migránsoktól

Csöbör Katalin biztosítja a felsőzsolcaiakat 2019. április 10-én, hogy Borsod nem lesz muszlim gyarmat.
Csöbör Katalin biztosítja a felsőzsolcaiakat 2019. április 10-én, hogy Borsod nem lesz muszlim gyarmat. Fotó: Facebook/Csöbör Katalin

A Fidesz-KDNP aktivistái folyamatosan gyűjtik a borsodi választópolgárok aláírásait az európai parlamenti választásra, és személyesen is felkeresik őket – mondta Csöbör Katalin országgyűlési képviselő Felsőzsolcán szerdán, némileg homályban hagyva a helyieket azzal kapcsolatban, hogy egyébként már régen összegyűjtötte a Fidesz az EP-választáshoz szükséges aláírásokat.

Csöbör közölte az ország legészakibb megyéjében élőkkel, hogy a Fidesz-KDNP az ország és a határok megvédésére törekszik a migránsoktól.

A magyar emberek biztonsága, a keresztény érték az elsődleges – magyarázta a migránsokkal valószínűleg még csak az M1 propagandacsatornán találkozó borsodiaknak. Olyan európai parlamenti képviselőkre van szükség, akik Brüsszelben is megvédik a magyar embereket. „Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első” – ismételte el az ezekre a hetekre betanított panelt.

Mindent megteszünk hazánk és Európa megmaradásáért, fogadkozott Csöbör, aki úgy tudja, az európai parlamenti választás tétje a keresztény civilizáció.