Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Nem áll meg a Fidesz aláírásgyűjtése, mert migráns

Bár a Fidesznek is összegyűlt hétfőre az európai parlamenti választáson való induláshoz szükséges 20 ezer ajánlás, Hidvéghi Balázs pártszócső elmondta: továbbra is gyűjtik az aláírásokat Orbán Viktor hétpontos migránsmegállító programjáért.

Hidvéghi arról is magyarázott, örömmel tapasztalják, hogy nagyon sokan támogatják a kormányfő hét pontját, az emberek különösen egyetértenek azzal, hogy akarata ellenére egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok betelepítésére, és hogy Brüsszelnek vissza kell adnia a migráció ügyének kezelését a nemzeti kormányok kezébe – mesélte.

Arra a felvetésre, miszerint nem a Fidesz, hanem a Jobbik adta le elsőként az EP-választási induláshoz szükséges ajánlásokat, a kommunikációs igazgató úgy reagált:

információi szerint a Fidesz munkatársai már nyitás előtt ott voltak az NVI-nél az aláíróívekkel, és elsőként adták le azokat.

Hogy az aláírásgyűjtés folytatásának mi értelme van a gyakorlatban, leszámítva az esetleges adatbázis-bővítést, arról már nem beszélt Hidvéghi.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz