Nem áll meg a Fidesz aláírásgyűjtése, mert migráns

Bár a Fidesznek is összegyűlt hétfőre az európai parlamenti választáson való induláshoz szükséges 20 ezer ajánlás, Hidvéghi Balázs pártszócső elmondta: továbbra is gyűjtik az aláírásokat Orbán Viktor hétpontos migránsmegállító programjáért.

Hidvéghi arról is magyarázott, örömmel tapasztalják, hogy nagyon sokan támogatják a kormányfő hét pontját, az emberek különösen egyetértenek azzal, hogy akarata ellenére egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok betelepítésére, és hogy Brüsszelnek vissza kell adnia a migráció ügyének kezelését a nemzeti kormányok kezébe – mesélte.

Arra a felvetésre, miszerint nem a Fidesz, hanem a Jobbik adta le elsőként az EP-választási induláshoz szükséges ajánlásokat, a kommunikációs igazgató úgy reagált:

információi szerint a Fidesz munkatársai már nyitás előtt ott voltak az NVI-nél az aláíróívekkel, és elsőként adták le azokat.

Hogy az aláírásgyűjtés folytatásának mi értelme van a gyakorlatban, leszámítva az esetleges adatbázis-bővítést, arról már nem beszélt Hidvéghi.

Kapcsolódó hírek