Ma Rogánt küldték migránsozni a közmédiába, magasra tette a lécet

Pénteken Orbán Viktor hivatalosan is elindította a Fidesz EP-választási kampányát, közben a köztévé „migránskaravános” szappanoperája mellett a kormány ismertebb arcai is igyekeznek belénk sulykolni a rettenetes veszélyt, ami ránk vár, ha nem Orbán programjára szavazunk.

Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter vasárnap reggel a Kossuth rádióban arról beszélt, hogy Európa számára továbbra is a bevándorlás a legfontosabb kérdés, kezelését azonban a nemzetállamokra kell bízni, mivel a brüsszeli vezetés nem hajlandó megfékezni a folyamatot.

A Juncker-Timmermanns féle Európai Bizottság alatt az egyik legjelentősebb tagország elhagyta a közösséget, több mint 2 millió bevándorló pedig beáramlott. Sikertelen integrációjuk biztonsági válsághoz és a terrorveszély fokozódásához vezetett, a határokon ráadásul újabb tömegek várakoznak a bejutásra

– magyarázta.

Rogán szerint a veszély állandósulni fog, ha a májusi EP-választás után továbbra is a bevándorláspárti baloldal akarata érvényesül az unió vezetésében.

Úgy tudja, a kereszténység Európában egyre inkább háttérbe szorul,

a baloldal a létjogosultságát is megkérdőjelezi, miközben a muszlim országok a muszlim vallási jelképeket kötelező jelleggel használják.

A miniszter arra kérte a magyar szavazókat, hogy támogassák Orbán Viktor programját, mert az uniós döntéshozatalt a magyar szavazatok is befolyásolhatják.

Ezek is érdekelhetnek