Bulvár

Hajdú Péter kiröhögte Magyar Pétert, majd gyorsan letiltotta a kommentelési lehetőséget

Baleset

Megtalálták a verőcei tragédia negyedik áldozatát

Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

A Fidelitas sem tétlenkedik, elkezdték riogatni a fiatalokat

A Fidelitas sem tétlenkedik, elkezdték riogatni a fiatalokat
Fotó: Facebook/Böröcz László

Az európai parlamenti választáson a fiatalok jövője a tét, ezért is kell támogatni Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos, a bevándorlás megállítását célzó programját – erről a Fidelitas elnöke magyarázott vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Böröcz László úgy tudja, az európai parlamenti választásnak soha nem volt még akkora tétje, mint a mostaninak, hiszen ha az Európai Uniónak „bevándorláspárti vezetői” lesznek, akkor

Európa „elesik”, és a fiatalokra egy olyan világ vár, ahol idegenek lesznek saját szülőföldjükön.

Böröcz azt is felfedte a fiataloknak, hogy azok a brüsszeli bevándorláspárti vezetők, akik az elmúlt években menedzselték az Európába irányuló bevándorlást, elárulták őket. Szerinte a fiataloknak vissza kell venniük az irányítást a bevándorláspárti politikusoktól, és hangot kell adniuk annak, hogy „szeretnék megőrizni Európát az európaiaknak, Magyarországot pedig magyar országnak”.

A Fidelitas elnöke azt mondta, arra kér mindenkit, hogy aláírásával támogassa Orbán Viktor programját, s valószínűleg címezte ezt a milliónyi külföldre távozott fiatalnak is, akik eddig sem a migránsok, hanem a kilátástalanság elől mentek a saját szülőföldjüktől nyugatabbra.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!