Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Puzsér korrupciótörténeti múzeumot nyitna Budapesten

Úgy kell, mint egy falat kenyér.

Puzsér Róbert, az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt a Karácsony Gergellyel, a Párbeszéd társelnökével, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltjével, a Válasz Online által szervezett beszélgetésen a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án.
Puzsér Róbert, az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt a Karácsony Gergellyel, a Párbeszéd társelnökével, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltjével, a Válasz Online által szervezett beszélgetésen a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Korrupciótörténeti múzeumot nyitna Budapesten Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, ha megválasztanák a főváros vezetőjének.

Szerdai budapesti sajtótájékoztatóján az LMP és a Jobbik által is támogatott jelölt elmondta, hogy

a Tolvajlás Házát a Terror Házával szemben nyitná meg.

Ez annál is inkább időszerű, mert mára nem közép-európai, hanem szovjet közép-ázsiai, latin-amerikai szintre lépett a korrupció Magyarországon – magyarázta.

Puzsér megválasztása esetén minden a Városházán keletkező iratot azonnal nyilvánosságra hozna az interneten, vagyis teljes transzparenciát hirdet. Korrupcióellenes szervezeteket is bevonna a főpolgármesteri hivatal munkájába – tette hozzá.

Kitért arra is, hogy „az intézményes lopás” nem kilenc, hanem 29 évvel ezelőtt kezdődött. „Ez a lopás egy reváns, a tolvajok revánsot vesznek más tolvajokon, amiért húsz évig azok lophattak, és most emezek viszontlopnak” – mondta.

Puzsér Róbert szerdán aláírta az „Állítsuk meg az EU-s pénzek elcsalását” elnevezésű Európai Polgári Kezdeményezést. A kezdeményezés képviselője, Keresztény Zoltán közölte: azt szeretnék elérni, hogy ne kaphassák meg az európai uniós forrásokat azok a tagállamok, amelyek elcsalják a pénzt. Ennek érdekében egy minden tagállamra kötelező érvényű szabályozás kidolgozását javasolják az Európai Uniónak.

Kapcsolódó friss hírek

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban