Bűnügy

Bizonyíték került elő arról, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Baleset

Holttestet találtak Budapesten, az Örs vezér téren

Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

A Jobbik is Puzsér Róbertet támogatja a főpolgármester-választáson

Tarlós lassan már annyira hátradőlhet, félő, hogy hanyatt is esik.

RövidenRöviden
Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt (b) és Sneider Tamás, a Jobbik elnöke kezet fog a Mit jelent a XXI. századi politika? címmel tartott sajtótájékoztatón a Fortuna rendezvényhajón 2019. március 14-én.
Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt (b) és Sneider Tamás, a Jobbik elnöke kezet fog a Mit jelent a XXI. századi politika? címmel tartott sajtótájékoztatón a Fortuna rendezvényhajón 2019. március 14-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Jobbik is az LMP által támogatott Puzsér Róbert mellé áll az őszi főpolgármester-választáson; erről írt alá megállapodást a független induló a két párt országos vezetőivel és fővárosi elnökeivel csütörtökön.

„Most emelkedtünk a kurzusok fölé”

– magyarázta Puzsér Róbert, hozzátéve, „a centrumnak, amely most megszületett, nem ideológiája, hanem ügye van”, mégpedig az életminőség ügye.

A Momentumot potenciális partnerként említette egy kérdésre válaszolva, ám jelezte, nemigen érzi irányukból a szándékot a csatlakozásra; még mindig arra várnak, hogy „a Momentum megforduljon a kárhozat útján, és ne váljon belőle új SZDSZ, új Együtt, új Párbeszéd”.

Jobbikos politikusok korábbi kijelentéseire vonatkozó kérdésre kérdéssel reagált Puzsér: a „mennyire zavar, hogy a Jobbik egyre kevésbé fasiszta?” felvetést az újságíróhoz fordulva megtoldotta azzal:

„Mennyire zavarja önöket, hogy a Mi Hazánk Mozgalom továbbra is fasiszta?”

Az antiszemita kijelentések kacsán úgy válaszolt: „volt egy ilyen korszaka a Jobbiknak, valóban; nagyon remélem, hogy maguk mögött hagyták ezt a korszakot”.

Bencsik János, a Jobbik fővárosi elnöke jelezte: a kommunikációt, a kampánytevékenységet és -finanszírozást koordináló megállapodás aláírásával nem ér véget az közös munka. „Budapest mind a 23 kerületében a lehető legszorosabb politikai együttműködésre és közös munkára fogunk törekedni” – mondta.

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke közölte: a megállapodás célja, hogy „olyan új pólust hozzunk létre, amelyre szüksége van Magyarországnak”.

Arról beszélt: Magyarországnál korrupció és szegénység terén is csak Bulgária áll rosszabbul uniós összehasonlításban, a két jelenség pedig kéz a kézben jár. „Ha a korrupciót megszüntetjük, akkor felemeljük Magyarországot”- jelentette ki, és az LMP-t és Puzsér Róbertet is garanciának nevezte arra, hogy Budapesten megvalósítható a korrupcióellenes küzdelem.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke

A Jobbik is lemondásra szólította fel a pedofilpárti Novák Katalint

Mi történik? Polt Péter kezdeményezte egy MSZP-s téglájuk mentelmi jogának felfüggesztését

Rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezik

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Orbán napjai meg vannak számlálva: szövetségre lépett a Jobbik és a Független Kisgazdapárt