Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Mindenki nyugodjon meg, lerakták az új Bozsik Stadion alapkövét

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és George F. Hemingway, a Budapest Honvéd labdarúgócsapat tulajdonosa az időkapszulát készülnek elhelyezni az új Bozsik Stadion alapkőletételi ünnepségén a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcában 2019. március 21-én.
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és George F. Hemingway, a Budapest Honvéd labdarúgócsapat tulajdonosa az időkapszulát készülnek elhelyezni az új Bozsik Stadion alapkőletételi ünnepségén a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcában 2019. március 21-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és George F. Hemingway, a Budapest Honvéd labdarúgócsapat tulajdonosa csütörtök délben lerakta az új Bozsik Stadion alapkövét.

Szabó Tünde beszédében arról magyarázott: az új létesítmény nemcsak a kerületnek, a fővárosnak és az országnak lesz fontos része, hanem a dél-pesti régiónak is.

„A sportág történetének kiemelkedő földdarabján kezdődik most el az új stadion építése, hiszen a névadó Bozsik József, valamint Puskás Ferenc innen indult el a világhírnév felé, és hagytak maguk után egészen rendkívüli örökséget. Kezdődjék a munka, folytatódjon a történelem” – hablatyolta az államtitkár a szokásos múltba révedő, puskásozó maszlagot, ami évtizedek óta az egyetlen toposz, amihez nyúlni lehet, ha a magyar fociról kell valamit mondani.

George F. Hemingway szerint az új stadion műszaki átadására 2020. június 12-én kerül majd sor. „Besorolása alapján csak Bajnokok Ligája-döntőt nem tudunk majd rendezni benne, azon kívül azonban mindent” – mondta.

Ezt a hiányosságot majd addig valahogy megpróbáljuk feldolgozni.

1 milliárd forint többlettámogatást adott a kormány az új Bozsik Stadionra

Összeesett az edzésen a válogatott röplabdázó, a csapattársa mentette meg az életét

Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy fiatal magyar kézilabdázó

Közleményt adtak ki a mentők és az autósport szövetség is a rallybalesetről

Meghalt Dobor Dezső sportriporter

Orbán Viktor kedvenc sportlapja kiállt a gyermekbántalmazó edzők mellett