Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

1 milliárd forint többlettámogatást adott a kormány az új Bozsik Stadionra

Elvégre koronavírus okozta veszélyhelyzet van.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és George F. Hemingway, a Budapest Honvéd labdarúgócsapat tulajdonosa az időkapszulát készülnek elhelyezni az új Bozsik Stadion alapkőletételi ünnepségén a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcában 2019. március 21-én.
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és George F. Hemingway, a Budapest Honvéd labdarúgócsapat tulajdonosa az időkapszulát készülnek elhelyezni az új Bozsik Stadion alapkőletételi ünnepségén a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcában 2019. március 21-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Több mint egymilliárd forint plusz támogatást ad a kormány az idei költségvetésből a Budapest Honvéd hamarosan elkészülő új otthonára, a Bozsik Stadionravette észre a hvg.hu a legfrissebb Magyar Közlönyben.

Az épülő stadiont a Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretében már korábban nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősítették. Építéséről 2014-ben döntött a kormány, 2018-ban pedig egy kormányhatározat keretében 9 milliárd 350 forintot biztosított rá.

Ezt az összeget most 10,520 milliárdra emelték, ami milliárdos ugrást jelent.

A stadion kapcsán nemrég az Átlátszó írta meg, hogy az induló 5 milliárdos árról akár 17 milliárdra is drágulhat a végére, az építkezéssel pedig NER-közeli vállalkozók járnak jól. Megjegyzik, a csapattól nemrég vált meg korábbi tulajdonosa, George F. Hemingway üzletember, a klub 2019-ben Fidesz-közeli emberekhez került.

Kapcsolódó friss hírek

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat

Benyújtotta a PedoFidesz az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot