Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Orbán: mi állítottuk meg a migránsinváziót is!

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartott állami ünnepségen a Múzeumkertben 2019. március 15-én.
Orbán Viktor miniszterelnök az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartott állami ünnepségen a Múzeumkertben 2019. március 15-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Meg kell állítani Európa hanyatlását, „új kezdetet akarunk” – hangoztatta Orbán Viktor pénteken Budapesten, a Múzeumkertben tartott ünnepélyen.

Orbán szerint a magyarok voltak azok, akik 1848-ban a legtovább harcoltak, és azok is, akik 1956-ban szembefordultak a világ legnagyobb hadseregével, a szovjettel.

És úgy tudja,

„azok is mi voltunk, akik az Európába indított migránsinváziót megállítottuk Magyarország déli határainál. És azok is mi vagyunk, akik erős Európát, erős nemzetállamokat és új, erős vezetőket akarunk látni Európa élén, akik nem a bajt hozzák ide, hanem a segítséget viszik oda”

– magyarázta a kormányfő éppen néhány órával azután, hogy az ilyenféle idegengyűlölettel és migrációellenes uszítással összefüggésben Új-Zélandon két mecsetben 49 imádkozót lőttek agyon szélsőséges támadók.

A kerítés, amely megvédte Európát a migránsáradattól.

A kerítés, amely megvédte Európát a migránsáradattól.

Új kezdetet akarunk, hogy megállítsuk Európa hanyatlását, véget vethessünk „az Európai Egyesült Államokról szóló lázálmoknak”, hogy Európa újra az európaiaké lehessen – magyarázta Orbán remek ritmusérzékkel.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz