Bulvár

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Belföld

Újabb olimpiai bajnok indulhat a Fidesz színeiben az önkormányzati választásokon

Belföld

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Máris jelentkezett egy város a Budapestről kitett Red Bull Air Race-ért

RövidenRöviden

Keszthely befogadná a Red Bull Air Race-t. Nagy Bálint, Keszthely alpolgármestere a várost és környékét javasolja az idei Red Bull Air Race helyszínének, amiről levélben tájékoztatta is a szervezőt.

Tarlós István főpolgármester a napokban közölte a repülős verseny szervezőivel: a rendezvény körülményeinek elégtelensége miatt a főváros idén nem engedélyezi a júliusra tervezett eseményt. Tarlós alternatívaként javasolta a szervezőknek a Duna-kanyar vagy valamelyik nagyobb magyarországi tó környéket.

Keszthely alpolgármestere ezek után közösségi oldalán tette közzé, hogy levélben fordult a repülős világbajnoki versenyt szervező Hungaroring Sport Zrt. vezetéséhez, javasolva, hogy lehetséges helyszínként vizsgálják meg a Balaton nyugati medencéjét is.

Keszthely, a sármelléki repülőtér, valamint Hévíz szállodakapacitása akár alkalmassá is teheti a területet a rendezvény megszervezésére – jelezte Nagy Bálint.

Az alpolgármester a Zalai Hírlapnak elmondta: pénteken telefonon egyeztetett a versenyt szervező cég elnök-vezérigazgatójával, akivel abban egyeztek meg, hogy megvizsgálják a lehetséges helyszíneket, de a szakmai döntés után hatástanulmányokat is kell végezni, ezután lehet csak a részletekről beszélni.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Karácsony Gergely: „Putyin egyik legfontosabb tanítványa” Budapestet fojtogatja

Halálos vonatbaleset okozása miatt ítéltek el egy nőt Keszthelyen

Testvérpár utazott az autóban, ami vonatnak ütközött Keszthelyen, a 16 éves fiú meghalt

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Jelentős mennyiségű drogot találtak egy 18 éves fiú otthonában Keszthelyen, drogkereskedelem miatt emeltek vádat ellene

Gázolt a vonat, pótlóbuszok járnak Keszthely és Balatonszentgyörgy között