Három gyerek maradhat árván az M3-ason történt tragédia után

A szülők Szabolcsból utaztak volna Budapestre munkát keresni.

Három gyerek maradhat árván az M3-ason történt tragédia után

Három gyermek maradhat árván a hétfői, M3-ason történt tömegkarambol következtében, miután az egyik balesetet szenvedett autóban életét vesztette a kicsik anyja, apjuk életéért pedig jelenleg is küzdenek, de az ő állapota is rendkívül válságos.

A baleset a sztráda Budapest felé vezető oldalán történt kora reggel, a sűrű ködben nyolc jármű ütközött össze. Egy férfi a helyszínen, ketten – egy férfi és egy nő – a kórházba szállításuk közben haltak meg, egy sérült pedig már a kórházban vesztette életét.

A négy elhunyt közül hárman a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisnaményban éltek – írta a Szon.hu. A település polgármestere, Bihariné Kékesi Ibolya a lapnak megerősítette,

a szerencsétlenül járt autóban többségében 27-29 éves fiatalok utaztak,

köztük egy nehéz anyagi körülmények között élő háromgyerekes kisnaményi pár is, akik éppen munkát szerezni indultak Budapestre. Az édesanya meghalt, az apa állapota továbbra is válságos. Ha a férfit nem tudják megmenteni, három gyermek marad árván.

A polgármester asszony arról beszélt,

„meg vagyunk rendülve, hiszen szegények próbáltak egy jobb világot teremteni maguknak, és a vesztükbe vitt az útjuk. A gyerekeket a szomszédban lakó nagyszülő vette a gondjaiba, ő indította el őket iskolába azon a reggelen is, amikor a szülők, hajnali háromkor útnak indultak”.

Kapcsolódó hírek