A Fidesz tesz a tüntetésekre, inkább ma is sorosoztak egyet

Úgy tudják, a Fidesz-KDNP maradt az egyetlen, amely továbbra is a magyar emberek érdekeit képviseli.

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata képviselő felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. december 11-én.
Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata képviselő felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. december 11-én. Fotó: MTI/Kovács Attila

Miközben országszerte újabb megmozdulások kezdődtek rabszolgatörvény és a kormány ellen, Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselő nem esett ki a szerepéből.

Nacsa szombati nyilatkozatában arról beszélt, hogy az Európai Parlament „bevándorláspárti többsége” újabb elképesztő javaslatokat fogadott el a héten,

a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a „Soros-szervezetek” újabb lehetőséget kapjanak további migránsok Európába segítésére.

A „Gyurcsány-párti” Molnár Csaba és Niedermüller Péter, valamint a szocialista Ujhelyi István és Szanyi Tibor is megszavazta ugyanis azt a javaslatot, amely szerint a következő időszakban megháromszorozzák a „migránsokat segítő Soros-szervezetek” támogatását – magyarázta.

A kormánypárti úgy tudja, az említettek igennel szavaztak arra a javaslatra is, amely szerint „az unió megbüntetné azokat az országokat, amelyek ellenzik a bevándorlást”.

Elmesélte továbbá, hogy a „magyar ellenzék aláírt Soros Györgynek”, így a bevándorlásellenes oldalon egyetlen erő, a Fidesz-KDNP maradt, amely továbbra is a magyar emberek érdekeit képviseli.

Kapcsolódó hírek