Csak egy hipnotikus fotó Kásler Miklósról az óvodában

A retkes körmű miniszter a fogmosás fontosságát méltatta.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere egy XVII. kerületi óvodába látogatott – jelentette az MTI.

Egészen pontosan „megtekintette a gyerekek csoportfoglalkozását”, de úgy, hogy Rákosi Mátyás búzakalász-megtekintése elbújhat a sarokban:

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője megtekinti a gyerekek csoportfoglalkozását a Rákosmenti Csicsergő Óvodában 2019. január 17-én. A miniszter a XVII. kerületi intézményben tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az óvoda a magyar oktatási rendszer egyik legjobban kifejlődött, legfontosabb eleme.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője megtekinti a gyerekek csoportfoglalkozását a Rákosmenti Csicsergő Óvodában 2019. január 17-én. A miniszter a XVII. kerületi intézményben tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az óvoda a magyar oktatási rendszer egyik legjobban kifejlődött, legfontosabb eleme.Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kásler egyébként a megtekintéssel egybekötött sajtótájékoztatón olyan fontos, korszakos megállapításokat tett, mint hogy

az óvoda a magyar oktatási rendszer egyik legjobban kifejlődött, legfontosabb eleme

meg hogy

az óvoda küldetése, hogy a gyermekek alapvető készségeit fejlessze.

A korábban retkes körmökkel fotózott miniszter arról is beszélt, hogy „a meglátogatott csoportok megismerkedtek a fogmosás fontosságával, és folyamatosan mozogtak”, ami azért fontos, mert „a magyar óvodások 25-30 százaléka túlsúlyos”.

Köszönjük, miniszter úr, ma is tanultunk valamit.

Kapcsolódó hírek