Belföld

Pánik a Karmelitában, vasárnap egész nap üléseztek Rogánék

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Belföld

Orbánnak eldurrant az agya a Parlamentben, saját magukat buktatta le

A köztévé műsorában azt állítják, gyógyítható a homoszexualitás

Tudományos álláspont sajnos nem hangzott el a műsorban.

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs

Az M5-ön szerdán sugárzott Ez itt a kérdés… című műsor a homoszexualitással foglalkozott, különös tekintettel a melegek „gyógyítására” – szúrta ki a 444.hu.

A közpénzből működő kulturális csatorna műsorának intrójában azt hangoztatták, hogy az „ebben az állapotban(?), betegségben(?), másságban(?)” élők számára pokol lehet az élet, és bár sokan „szabadulnának”, egyre csak azt az üzenetet kapják, hogy fogadják el másságukat.

Kevesen tudják, hogy a világ legkülönbözőbb részein élnek olyan orvosok, pszichiáterek, pszichológusok, akik igenis komoly kutató- és tudományos munka eredményeként képesek homoszexuálisként élt embereket kiemelni ebből az állapotból, betegségből, másságból… Félnek beszélni kutatásaikról, azokról az esetekről, amikor igenis sikerül visszavezetni a homoszexualitásból a heteroszexualitásba nem egy, nem két embertársunkat

– hangzott a meghökkentő kijelentés, közelebbről alá nem támasztva.

A stúdióbeszélgetésben ezután Trombitás Kristóf Keresztély kormánypropagandista, Hodász András katolikus pap és Szőnyi Szilárd, a Heti Válasz egykori újságírója szakértette tovább a témát egy állítólagos „kigyógyult” melegről, átnevelő terápiáról és a melegházasság gyermekekre gyakorolt hatásáról.

Szőnyi szerint Nyugaton ma már nem elítélendő, hanem „üdvözlendő, pozitív, szinte kívánatos emberi magatartásként tűnik föl” a homoszexualitás. A katolikus pap pedig azok számára, akik nem akarnak így élni, elsősorban az istenhitet javasolta.

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében

Mészáros Lőrinc a verseny nélkül elnyert állami megbízásokról: „Ezt minden magyar vállalkozó nevében kikérem magamnak”

Előszedték Bakondi Györgyöt a kampányra: az embert, akinél 2015 óta folyamatosan nő a migrációs nyomás

Elhunyt Ferge Zsuzsa

Benyújtották a törvényjavaslatot, betiltják a 18 év alattiaknak az energiaitalok eladását

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére