Bűnügy

Bizonyíték került elő arról, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Közlekedés

Kényszerleszállást hajtott végre Ferihegyen egy utasszállító, 166 utassal a fedélzetén

Kövér összetartozásról hablatyolt, majd rögtön fel is osztotta a magyarokat két részre

RövidenRöviden
Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Lenti várossá nyilvánításának 40. évfordulóján tartott ünnepségen a helyi művelődési központban 2019. január 5-én.
Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Lenti várossá nyilvánításának 40. évfordulóján tartott ünnepségen a helyi művelődési központban 2019. január 5-én. Fotó: MTI/Varga György

Az építők és a rombolók párharca kíséri végig a magyar történelmet, határozza meg jelenünket, és minden bizonnyal a jövőnket is – mesélte az Országgyűlés elnöke szombaton Lentiben.

Kövér László a település várossá nyilvánításának 40. évfordulóján tartott ünnepségen magyarázott arról, hogy „Magyarország építő erői, azaz a választópolgárok többsége” 2010-ben úgy döntöttek – 2014-ben és 2018-ban pedig megerősítették ezen döntést -, hogy „a korábban elszenvedett országrontás következményeit felszámolva”, a jelenben tapasztalható és a jövőben várható „ártó szándékok elleni védekezésképpen” újjá kell építeni a magyar államot.

Az újjáépítés lényege, hogy az állam „szolgálja és ne kiszolgáltassa” a népét, és erősítse meg a magyarok közötti nemzeti összetartozást

– magyarázta az Országgyűlés elnöke, aki egyébként annak a pártnak a politikusa, amely évek óta hazaárulókra és fideszesekre vagy újabban Soros-bérencekre és fideszesekre osztja fel a nemzetet, legutóbb pedig 400 óra túlmunkát szavazott meg a német multik örömére – nyilván a „nem kiszolgáltatás” jegyében.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke

Mi történik? Polt Péter kezdeményezte egy MSZP-s téglájuk mentelmi jogának felfüggesztését

Kövér László nem engedte, hogy a politizáló papokról kérdezzék Semjén Zsoltot a parlamentben

Kremlinológia Novák lemondása után: mit üzen Kövér László arcszőrzete?

Kövér László a közösségi emlékezet fontosságát méltatta, miközben éppen kitörölni igyekeznek a közösség emlékezetéből a bűneiket

Kövér László: idegen jövő fenyegeti Európát