Kövér összetartozásról hablatyolt, majd rögtön fel is osztotta a magyarokat két részre

Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Lenti várossá nyilvánításának 40. évfordulóján tartott ünnepségen a helyi művelődési központban 2019. január 5-én.
Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Lenti várossá nyilvánításának 40. évfordulóján tartott ünnepségen a helyi művelődési központban 2019. január 5-én. Fotó: MTI/Varga György

Az építők és a rombolók párharca kíséri végig a magyar történelmet, határozza meg jelenünket, és minden bizonnyal a jövőnket is – mesélte az Országgyűlés elnöke szombaton Lentiben.

Kövér László a település várossá nyilvánításának 40. évfordulóján tartott ünnepségen magyarázott arról, hogy „Magyarország építő erői, azaz a választópolgárok többsége” 2010-ben úgy döntöttek – 2014-ben és 2018-ban pedig megerősítették ezen döntést -, hogy „a korábban elszenvedett országrontás következményeit felszámolva”, a jelenben tapasztalható és a jövőben várható „ártó szándékok elleni védekezésképpen” újjá kell építeni a magyar államot.

Az újjáépítés lényege, hogy az állam „szolgálja és ne kiszolgáltassa” a népét, és erősítse meg a magyarok közötti nemzeti összetartozást

– magyarázta az Országgyűlés elnöke, aki egyébként annak a pártnak a politikusa, amely évek óta hazaárulókra és fideszesekre vagy újabban Soros-bérencekre és fideszesekre osztja fel a nemzetet, legutóbb pedig 400 óra túlmunkát szavazott meg a német multik örömére – nyilván a „nem kiszolgáltatás” jegyében.

Kapcsolódó hírek