Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

A KDNP 2018 utolsó napjaiban megalkotta a „balliberálisok rossz gazdaságpolitikája” szóvirágot

Harta ViktorHarta Viktor
Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata képviselő felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. december 11-én.
Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata képviselő felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. december 11-én. Fotó: MTI/Kovács Attila

2018. december 28-án, nyolcévnyi Fidesz-kormányzás után a nagyobbik kormánypárton csüngő KDNP úgy belegyurcsányozott az éterbe, mintha legalábbis kampányidőszak lenne.

A párt sajtóreferense, Nacsa Lőrinc sajtótájékoztatón arról beszélt,

„amióta hátat fordítottunk a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájának, Magyarország egyre jobban teljesít, a 2010 óta eltelt időszakban 25 százalék felett volt a gazdasági növekedés, a számok pedig azt igazolják, hogy a bővülés stabil és fenntartható.”

Nacsa beszélt arról is, hogy szerinte a Fidesz-KDNP kormányzásának kezdete óta Magyarország visszanyerte pénzügyi önrendelkezését és stabilitását, folyamatosan csökkennek az adók, valamint 800 ezerrel többen dolgoznak, ezzel pedig harmadára esett vissza a munkanélküliség.

„Gyurcsány Ferenc és a szocialisták a kormányzásuk idején tönkretették az országot, a magyar gazdaságot, egymillió embert tettek munkanélkülivé, és ezzel megduplázták a munkanélküliséget, a sorozatos adóemelésekkel, megszorításokkal tönkretették a vállalkozásokat, megnehezítették a magyar családok helyzetét és megalázóan alacsony bérért dolgoztatták a magyar állampolgárokat”

– hangoztatta a szóvivő, aki úgy tűnik, teljesen átaludta azt az apró momentumot, amelyet akkoriban úgy neveztek, hogy gazdasági világválság, és ami egyébként nem csak a magyar gazdaságot tette padlóra.

Nacsa Lőrinc tovább hergelve magát úgy fogalmazott, „alkalmatlanságukkal és felelőtlenségükkel” veszélybe sodorták az ország pénzügyi stabilitását, megduplázták az államadósságot, és elveszítették a befektetők bizalmát. 2010-ben szakítani kellett a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájával, és növekedési pályára kellett állítani a gazdaságot – mesélte.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Betiltaná a 18 év alattiak számára az energiaitalt a Fidesz-KDNP

Latorcai úgy tudja, a „baloldal uszító magatartása” miatt tördelik le a kereszteket a Margit hídon

Nacsa Lőrinc bejelentette, hogy Soros György pénztárcájából dollárok gurultak el!

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot